Botaniska och uppfriskande gin-drinkar
Visar 1-12 av 29 recept
En silkeslen, ginbaserad klassiker med crème de cacao, vispgrädde och en doft av färskriven muskotnöt. Resultatet är krämigt, chokladigt och elegant snarare än tungt, särskilt när den skakas kallt och serveras i kyld coupe.
En krämig, mintfrisk kusin till Alexander: torr gin, vit crème de menthe och grädde skakas iskallt och silas till sammetslen perfektion.
Krispig, torr och aromatisk highball med enbärston, citrus och välbalanserad kinabeska. Allt du älskar med en klassisk G&T, men helt utan alkohol.
En rubinröd, frisk och kryddig mocktail på lingon och äppelmust med citronsyra och kryddig sockerlag, toppad med sodavatten. Julig doft, livlig bubblighet och ren finish.
Knaprigt frisk, mynta- och limepackad long drink utan alkohol. Krusbärsgrön arom, livlig kolsyra och ren finish.
En solig, bitterljuv och bubblig sour där Aperols apelsinbittra kärna möter citron, en nypa socker och lätt ginryggrad. Skakas kall och toppas med sodavatten för en krispig, aperitif-vänlig finish.
En soligare, mjukare Negroni där Aperol tar Camparis plats. Ljusare bitterhet, saftig apelsinton och silkeslen struktur gör den till en perfekt fördrink.
En ljus, syrlig gin-sour med en djup, bärig slöja av björnbärslikör över krossad is. Frisk citron möter en lätt sötma, medan den mörklila drizzlen ger både färg och aromatisk rondör.
En krispigt kall, saltstänkt martini där olivspad ger djup, umami och kant. Rörd till silkeslen textur och serverad benvit i ett isande martiniglas med en grön oliv.
Iskall, kristallklar och rak i ryggen. En rörd klassiker där ginens botaniska toner möter torr vermouth och en viskning apelsinbitter.
En frisk, blommig twist på Tom Collins där gin möter fläderlikör, citronsyra och pigg sodavatten. Lätt, krispig och byggd för sommarkvällar.
Krispig, citrussyrlig och lyxigt bubblig gin-cocktail toppad med torrt mousserande vin. Lätt, pigg och perfekt som aperitif.